Røros folkebibliotek

   
Hellstrøm Jr.: 60 oppskrifter & gode tips
Huskelisten er tom
Vis
Hellstrøm, Eyvind, n., 1948-
Hellstrøm Jr. : 60 oppskrifter & gode tips / Eyvind Hellstrøm ; foto: Stian Broch. - Oslo : Aschehoug, 2012. - 189 s. : kol. ill.
Har innholdsfortegnelse, ordliste, register
Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har laget en kokebok for tenåringer som gjerne vil imponere på kjøkkenet. Her lærer man det man trenger å vite for å bli en god kokk, om gode råvarer og teknikker. Boka har oppskrifter på: kylling, biff, svin og lam, fisk og skalldyr, grønnsaker og salater, pasta og noodler, ris og taco, brød, kaker og desserter. Det er i alt 50 oppskrifter og mange nyttige tips. Kokebok for ungdomstrinnet.
ISBN 978-82-03-39045-6 (ib.) : Nkr 349.00
Int.nivå: Barn og ungdom
Aldersgruppe: 13 / 14 / 15
Materialtype: Fysiske bøker
Språk: Norsk (Bokmål)
Emne: Matlaging - For ungdom

 A: 641.5083
fotogr.: Broch, Stian
T.: 60 oppskrifter og gode tips
*00001137nam  22002171  450
*00169985
*00520121011070000.0
*008       2012           j          00nob 2
*015  $a0284774$bBIBBI
*019  $amu$bl
*020  $a978-82-03-39045-6$bib.$cNkr 349.00
*08231$a641.5083$zh$25
*100 0$aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jn.
*24510$aHellstrøm Jr.$b60 oppskrifter & gode tips$cEyvind Hellstrøm ; foto: Stian Broch
*260  $aOslo$bAschehoug$c2012
*300  $a189 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, ordliste, register
*520  $aMesterkokken Eyvind Hellstrøm har laget en kokebok for tenåringer som gjerne vil imponere på kjøkkenet. Her lærer man det man trenger å vite for å bli en god kokk, om gode råvarer og teknikker. Boka har oppskrifter på: kylling, biff, svin og lam, fisk og skalldyr, grønnsaker og salater, pasta og noodler, ris og taco, brød, kaker og desserter. Det er i alt 50 oppskrifter og mange nyttige tips. Kokebok for ungdomstrinnet.
*650 1$aMatlaging$xFor ungdom$1641.5083$2BS$9nor
*700 0$aBroch, Stian$d1981-$efotogr.$jn.
*74000$a60 oppskrifter og gode tips
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til