Os bibliotek

Middag for 25 kroner
Huskelisten er tom
Vis
Thrane, Marie, n., 1994-
Middag for 25 kroner / Marie Thrane. - Oslo : Gyldendal, 2020. - 144 sider : illustrasjoner i farger
På omslaget: 52 billige middager
Denne boken viser vei til et balansert og rimelig kosthold. Marie Thrane har en master i folkehelsevitenskap og trekker på sin egen erfaring med å mette seg selv på et stramt budsjett. I boken leder hun deg frem til de gode ingrediensene, matvarer det lønner seg å bruke og hvordan disse settes sammen til et fullverdig måltid som ikke overstiger 25 kr. Boken inneholder forslag til handlelister med de mest brukte ingrediensene, hvor du kan få tak i dem og hva det er gunstig å handle inn i større kvanta. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal ha alternativer til kjøtt og de er utstyrt med tips til gode restemåltider, slik at du unngår å kaste mat. Boken er også utstyrt med tips til superspareren som ønsker det enda billigere. Den henvender seg til studenter, pensjonister, småbarnsforeldre eller de som bare ønsker å leve mer bærekraftig. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN 978-82-05-53369-1 (innbundet) : Nkr 299.00
Genre: Kokebok
Int.nivå: Voksne
Materialtype: Fysiske bøker
Språk: Norsk (Bokmål)
Emne: Økonomisk matlaging

 A: 641.552
T.: Middag for tjuefem kroner
Matoppskrifter, se Kokebok
*00001579pam  22002291  4500
*001106475
*008191213                a          00nob 2
*015  $a0577558$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-05-53369-1$binnbundet$cNkr 299.00
*08201$a641.552$zh$223/nor
*090  $c641.5$dT
*100 0$aThrane, Marie$d1994-$jn.
*24510$aMiddag for 25 kroner$cMarie Thrane
*260  $aOslo$bGyldendal$c2020
*300  $a144 sider$billustrasjoner i farger
*500  $aPå omslaget: 52 billige middager
*520  $aDenne boken viser vei til et balansert og rimelig kosthold.  Marie Thrane har en master i folkehelsevitenskap og trekker på sin egen erfaring med å mette seg selv på et stramt budsjett. I boken leder hun deg frem til de gode ingrediensene, matvarer det lønner seg å bruke og hvordan disse settes sammen til et fullverdig måltid som ikke overstiger 25 kr. Boken inneholder forslag til handlelister med de mest brukte ingrediensene, hvor du kan få tak i dem og hva det er gunstig å handle inn i større kvanta. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal ha alternativer til kjøtt og de er utstyrt med tips til gode restemåltider, slik at du unngår å kaste mat. Boken er også utstyrt med tips til superspareren som ønsker det enda billigere. Den henvender seg til studenter, pensjonister, småbarnsforeldre eller de som bare ønsker å leve mer bærekraftig. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aØkonomisk matlaging$1641.552$2BS$41139403$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$41166110$9nor
*74000$aMiddag for tjuefem kroner
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex2Tilgjengelig Os bibliotek - Bjørnsons Minde641.5 T